Ole’s Home Delivery Tour – Choose topic


Är du intresserad av att hjälpa till att sprida Oles otroliga information genom att arrangera en föreläsning, var snäll att välja ämne från nedanstående föredragslista, mejla sedan vår turnéansvarige Johnny Cash och berätta vad du bestämt dig för; [email protected].

VILKET FÖREDRAG ÄR DU MEST INTRESSERAD AV? VÄLJ HÄR

* SVERIGE UNDER ATTACK – MEN AV VEM?
Explosioner, skjutningar, bilbränder, bombattacker, gängvåld och gruppvåldtäkter har blivit en del av svensk vardag, åtminstone om man ska tro TV och tidningar. Men stämmer denna officiella version verkligen? Handlar det om aggresiva invandrarungdomar och gänguppgörelser – eller är sanningen en helt annan? Kan den verkliga fiende i själva verket komma inifrån?

* LASTBILSATTACKEN PÅ DROTTNINGGATAN
Vad hände egentligen på Drottninggatan den 7 april 2017? Blev Sveriges nation utsatt för en hänsynlös och blodig lastbilsattack, utfört av en hämndlysten muslim – eller är sanningen en helt annan? Kan Sverige ha utsatts för en helt annan form av attack – en psykologisk/paramilitär operation med syfte att pressa in nationen i kaos och panik som en del av ett planerat övertagande av den dolda makteliten? Ole avslöjar med namn och bild identiteten på många som ingick i detta mörka angrepp.

* DAMMEGARDING – HUR ATT HITTA DE DOLDA LEDTRÅDARNA
Ole har på internationell radio lyckats förutspå mellan 19-49 olika terrorattacker, upp till två månader innan de inträffar. Detta har till och med neutraliserat och stoppat flera av dem. Men hur bär han sig åt? Här får du lära dig hur du själv kan hjälpa till att få slut på terrorn.

* TERROR… SKÄMTAR DU MED MIG?
I det här föredraget går Ole igenom alla hemliga ingredienser i påstådda terrorattacker, hur och av vem de planeras och utförs, vad som ingår och vilka tecken vi ska lära oss att bli medvetna om för att kunna känna igen och förhoppningsvis stoppa dessa globala attacker mot vanliga människor. Se fram emot mycket allvar, blandat med många skratt.

* MIN FAR VAR HEMLIG NATOAGENT’
Det är inte länge sedan Ole började bli medveten om varför just han har blivit så bra på att avslöja och exponera terror- och militär spionverksamhet. Det har nämligen visat att hans pappa, och eventuellt även mamma, verkade som hemliga NATO-agenter under hela hans uppväxt och fram tills att de dog – utan att han hade en aning om det.

* NÄR TERRORN LAMSLOG NORGE
Vad hände egenligen på Utöya denna hemska dag 2011? Massmordet, som skapade chockvågor i hela världen, är fortfarande ett stort mysterium där Anders Behring Breivik blev utpekad som en av tidernas värsta massmördare. Men vad hände egentligen? Ole är en av de som grävt djupast. Denna föreläsning har stoppats ett flertal gånger av YouTube och andra kanaler.

* DEN SANSLÖSA SANNINGEN OM MORDET PÅ MARTIN LUTHER KING
De flesta av oss tror nog att de vet ungefär vad som hände med fredskämpen Martin Luther King. Ole har grävt fram mycket graverande indicier, som visar på en helt annan och mycket mer komplicerad bild. Här delar han med sig av nya bevis som borde kunna skapa rubriker i hela världen. Missa inte chansen att bli en av de första som får ta del av denna explosiva information!

* SAMMANKOPPLINGEN AV JFK OCH OLOF PALME-MORDEN
Kan det verkligen finnas direkta kopplingar mellan dessa toppolitiska mord – och vad innebär det i så fall för Sverige?

* VEM MÖRDADE EGENTLIGEN JFK? DEN VERKLIGA SANNINGEN
Den verkliga sanningen bakom John F. Kennedy-mordet, inklusive namnen på flertalet skyttar. Oles kunnande inom detta område är mycket respekterat och han har varit inbjuden som en av världens ledande experter till JFK-konferensen i Dallas där han även ombads hålla ett tal, som representant för Europa.

* SEX, DROGER OCH CIA – MÖRKA HEMLIGHETER FRÅN LAUREL CANYON
Kan hela rockrevolutionen, skapandeet av många världskända band, LSD och hippierörselsen ha varit del av en gigantisk CIA-operation för att avleda uppmärksamheten bort från Vietnamkriget?

* EN UNDERBAR KVÄLL MED OLE – FRÅGOR OCH SVAR
Här får du chanson att fråga Ole om precis vad du vill. Håll i hatten, det kommer att bli en både spännande och rolig kväll.

* OLE DAMMEGÅRD: ‘HÄR ÄR MITT LIV’
Många har sett Oles föreläsningar och härt hans intervjuer och många har visat sig nyfikna på att lära känna honom lite bättre. Som vissa av er säkert vet, har han levt en otroligt färgstarkt och mångsidigt liv. Här får du möjlighet att följa med på allt från en dramatisk cykeltur från Sverige till krigets Iran, människosmuggling, avslöjande av två av modern tids värsta seriemördare, hans undersökningar av globala mord och attentat, till hur han levt ett hemligt dubbelliv utan att själv vara medveten om det.